LUNCHMENY V.26

Måndag

Citronstekt kycklingfilé med picklad lök, råstekt potatis & grönpepparsås.

Kokt torskfilé med ägg, persiljesås & kokt potatis

Tisdag

Stekt fläsk Med raggmunk (eller) löksås & kokt potatis

Gräddkokt kungsflundrafilé med tomat & dill

Onsdag

Bräckt falukorv med stuvade makaroner

Stekt panerad rödspätta med remouladsås & kokt potatis

Torsdag

Persiljejärpar med gräddsås & pressgurka rårörda lingon

Laxfylld flundra med hummersås & potatis

Lasagne ( grädde & köttfärssås ) & parmesan

Fredag

Skomakarlåda (biff, bacon, rödlök, rödvinssås) med potatismos

Västerbottengratinerad kummelfilé med gräslökssås

Veckans

Sallad med chilimarinerade räkor, avokado, citronmajonnäs & krutonger

PASTA: Pasta med salami, tomat & gorgonzolasås

VEG : Friterad auberginebollar med ratatouille & ris

Wienerschnitzel gris med valfri potatis 139kr

Gulaschsoppa 109kr

Lunchtider

Måndag-Fredag 11.00 – 15.00 89:-

Avhämtning 69:-

LUNCHMENY